Læser du denne blog? får du noget godt ud af det eller?

Læser du monstro denne blog? og får du noget godt ud af det, eller hvordan er det?.

Jeg er nysgerrig efter at vide

om du får dig et godt grin (det håber jeg), også selvom de sidste par indlæg mest er faktuelle, og ikke fortæller om komiske oplevelser. 🙂

Om du føler dig beroliget over at det også kan være relativt nemt?

Om du får svar på hvordan det kan være for nogen?

Om det er vildt kedeligt at læse?

Om du kender mig, eller andre årsager til du læser med?

Om der monstro er nogen der læser med, som faktisk ikke kender mig personligt? 🙂

Hvis du er kræftramt eller pårørende til en, så vil jeg anbefale at du benytter Kræftlinjen, når ikke du kan få fat i din onkolog. Bloggen her, og tilsvarende er personlige oplevelser, og jeg har i hvert fald ingen lægefaglig kompetencer! :).

2 thoughts on “Læser du denne blog? får du noget godt ud af det eller?

  1. Ja, jeg læser med 🙂 Jeg kender dig og du har selv fortalt mig om bloggen, men jeg har først fundet den nu.

    Indtil videre har jeg haft tårer i øjnene fordi det er uretfærdig at så skøn en person som dig skal gennen det her, og tårer i øjnene af grin fordi du bare fortæller godt (kemokort indlægget).

    Glæder mig til at læse resten af blogindlæggene.

    1. Det var vel nok dejligt at høre! Ja – der var jo også mange sjove oplevelser, selvom et sådan forløb overhovedet ikke er noget man ønsker nogen skal gå igennem, eller selv har lyst til at gå det igennem igen. Jeg håber, alt er super vel hos dig. Det ser ud som om du tager en masse kurser? 😀
      Tusind tak for dine søde ord!! Rigtig glædelig jul og godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *