Lykken er når håret vokser

Lykken er når man pludselig opdager at håret er begyndt at vokse igen. Jeg er helt med på, at det synes af ingenting, når man har hår på hovedet. Men jeg kan godt garantere, at det føles meget, og ses meget, når man er vant til at være HELT Skallet.

Lykken er også, når man pludselig skal til at skrabe ben. Nu mangler jeg bare at øjenbryn og vipper følger med!

Jeg spurgte ved ugens kemo (Pac) om det kunne være rigtigt at håret voksede selvom jeg får kemoterapi. Det kan det! Det er virkelig dejligt.

I går havde jeg følelsen af at håret lå henover puden! 🙂

Man kan faktisk også med så lidt hår mærke vindens susen!

Så er det spændende om jeg får kruskrøl – og gråt hår, eller om jeg får mit eget glatte næsten sorte hår igen!

Instagram

På instagram kan man finde flere opslag om samme. Bl.a. kemokællingen, og Mariasbrystcancer. Der var en enkelt der havde lavet et opslag, hvor der var billeder med ca. 1 måneds mellemrum. Jeg kan desværre ikke finde det.

One thought on “Lykken er når håret vokser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *