Ondt af mig skal man ikke have, og andre tanker.

Ondt af mig skal man ikke have. For jeg har det godt, og jeg betragter mig selv som værende heldig, at få så god og ordentlig en behandling af det danske hospitalsvæsen, og min arbejdsplads. Jeg føler mig utrolig heldig.

Det er selvfølgelig ikke særlig attraktivt at få en kræft diagnose, eller få den medicinske behandling jeg får. Men mine prognoser er gode, og jeg er glad og har ikke dødsangst.

Jeg søger heller ikke længere så mange oplysninger og statistikker om brystkræft, og for mig selv er bloggen her blevet mindre påkrævet mentalt. Men for tiden hygger jeg mig med at skrive lidt. Sikkert fordi jeg nu er fuldtidssygemeldt.

Kræftmedbaby Sine havde dette indlæg om at savne den gamle Sine. Det kan jeg godt genkende, og jeg tror vi er mange i samme situation, der kan genkende det.

Den gamle Anja (Uhh – min oprindelige tanke var ikke at være genkendelig for andre end de, der kender mig på forkant!):

Fra en ferie i januar 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *