Som håret dog vokser

Som håret dog vokser. Herunder ses et billede fra d. 24. august, og et fra d. 10. september. Selv synes jeg tydeligt man kan se en forskel, men jeg kan også huske mine tanker, når andre har delt lignende billeder 🙂 – jeg siger bare til alle jer, der ikke har prøvet det, at det er den skønneste følelse, og man kan synes det er vildt langt, selv med en længde på 0,5 cm.

For nuværende hører jeg mest det ligner en Sinead O’connor frisure. 🙂

3 uger senere

Mælkevejen

Husbonden siger min hvirvel gør at det ligner mælkevejen 🙂 Det er nok rigtigt.!

Jeg troede først mit hår ville gro efter kemo var afsluttet, men åbenbart ikke. OG det er jeg sørme glad for 😀 Hvem kunne vide at 0,5 cm hår har så stor betydning? 😀

Se tidligere indlæg om hår, der gror her

2 thoughts on “Som håret dog vokser

    1. Ja ikke 🙂 Det er sjovt med den – den er jo ikke synlig på samme måde, når håret bliver noget længere! Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *