Stråler og slut med aktive behandling – hvad nu

D. 30. oktober fik jeg omgang 15 ud af 15 gange stråler. Det foregik hver dag fra mandag- fredag, og tog måske 5 min. Fra man blev kaldt ind, til man kunne gå ud igen.

Jeg fik måske lidt rødmen og lidt udslet – op til to uger efter sidste behandling blev det lidt værre. Det kløede, men ikke så jeg ikke kunne sove.

Stråler og slut med aktive behandling – hvad nu?

Samtidig med det er jeg startet op på antihormoner. Der er kommet nogenlunde styr på hedeturene, som ikke fylder, og her (midt i december) fylder hedeture, og dårlig søvn ikke meget mere. Jeg sover stadig afbrudt, men der er nætter med 2 opvågninger, og nætter med 6 opvågninger. Så det går.

Tørklæderne er pakket væk, jeg skal sætte håret, øjenbryn og vipper er røget af, og næsten vokset ud igen for 2. gang.

Jeg får ind imellem angst, når jeg opdager noget “nyt” på min krop, som jeg tidligere ikke ville have tænkt over, men jeg bliver bedre og bedre til at slappe af og se tiden lidt an.

Jeg er startet på arbejde, og er tilbage på fuldtid, og det er fantastisk.!

Der er kommet overspringshandlinger ind i forhold til træning, for jeg går på arbejde, og jeg får IKKE kemo. Så jeg får vel trænet 3-4 gange ugentligt i stedet for dagligt.

Mine ar er rigtig pæne – især det på brystet, som man næsten ikke kan se.

For nu takker jeg for stedet at læsse af, og jeg takker for jer, der har læst med, og støttet undervejs. I ønskes en glædelig jul og et godt nytår, og forhåbentlig snart en normal – uden corona – hverdag. Og ALDRIG kræft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *